Koeriersdiensten

Koeriersdiensten

Holwerda koeriers in Joure verzorgt alle koeriersdiensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het vervoer van een vertrouwelijk document of een pakket, maar ook hebben wij voldoende capaciteit om pallets voor u te vervoeren. Als u waardevolle artikelen wilt versturen en dat liever niet per post doet, dan is een betrouwbare koerier een goede keuze. Onze chauffeurs gaan zeer discreet met uw zendingen om en zullen de zending nooit alleen laten.

Ook kwetsbare zendingen worden door ons met de grootste zorg behandeld. Heeft u een kostbare kunstcollectie of een waardevolle viool die u vervoerd wilt hebben naar de plaats van bestemming, dan kunt u vertrouwen op de ruime ervaring en de vakkundigheid van Holwerda koeriers in Joure. Al onze koeriersdiensten worden uitgevoerd na aanmelding per e-mail van uw opdracht. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw zending ophalen en deze binnen redelijke tijd afleveren op de plaats van bestemming.

Internationale koeriersdiensten

Onze koeriersdiensten voeren wij uit in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Voor onze opdrachtgevers voeren wij ook periodieke transporten uit in België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Polen en incidenteel in Italië. Onze werkwijze is altijd efficiënt en daarbij kunnen wij een aantrekkelijk tarief bieden voor onze diensten. Ook bestaat de mogelijkheid om bij niet al te spoedeisende zendingen uw opdracht in te plannen op de route van een al ingeplande rit voor een andere klant. Hiermee kunt u een aanzienlijke besparing bereiken op de kosten, omdat u deze kunt delen met een ander. Uiteraard worden de zendingen strikt gescheiden gehouden en bent u in dat geval ook verzekerd van onze uiterste discretie.

Ook grote objecten of complete inboedels kunnen door ons worden vervoerd, hiervoor kunnen wij een vrachtwagen inhuren bij ons netwerk van partners. Doordat wij een echt familiebedrijf zijn hebben wij vestigingen in heel Nederland, waar wij een beroep op kunnen doen, bijvoorbeeld voor het verzorgen van een verhuizing.

24/7 beschikbaar
Sneltransport

Het volgen van uw zending

Alle voertuigen van Holwerda koeriers zijn voorzien van GPS, hierdoor is het altijd duidelijk waar uw zending zich op elk moment bevindt, hierdoor kunnen wij u op verzoek een inschatting geven van het tijdstip, waarop de goederen de eindbestemming zullen bereiken. Onze chauffeurs zorgen voor een persoonlijke overhandiging van de goederen, zodat u zich kunt overtuigen van de staat waarin de goederen zich bevinden. Wij garanderen altijd het onbeschadigd afleveren van de zending en bieden een prima nazorg, mocht zich toch een calamiteit voordoen.

Heeft u dus een zending die u door een ervaren en betrouwbare koerier wilt laten vervoeren, neemt u dan contact op met Holwerda koeriers in Joure voor nadere informatie.

© {jaar} {powerinternet} {hosting}