Over ons

Over ons

Holwerda koeriers in Joure bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Het beroep is van generatie op generatie overgegaan en Holwerda koeriers is dus een echt familiebedrijf. Ooit begonnen als vervoerder met paard en wagen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig koeriersbedrijf, wat een breed scala aan diensten kan verzorgen in heel Nederland, maar ook internationale transporten in België, Duitsland, Polen, Engeland en Frankrijk worden voor onze vaste opdrachtgevers uitgevoerd.

Voor onze koeriersdiensten beschikken wij over een een modern en goed onderhouden wagenpark. Holwerda Kieriers rijdt met Mercedes Sprinter bussen en een Mercedes Citan bus.
Wij staan als Holwerda Koeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw opdracht aan te nemen en deze naar behoren uit te voeren. Wij zorgen voor een snelle bezorging van uw zending, maar willen ons geen spoedkoerier noemen. Wij respecteren altijd de geldende maximum snelheden onderweg, om zo te zorgen voor een veilig transport van uw goederen naar de plaats van bestemming. Wij maken voor uw koerierszending altijd een reële inschatting van de benodigde tijd voor het transport en zorgen voor een punctuele aflevering van uw zending. 
Koeriersdienst voor speciale leveringen
Voor al uw koeriersdiensten van kleine tot grote zendingen kunt u ons inschakelen, vooraf bespreken wij uw wensen en geven u een eerlijke prijsopgave. Onze tarieven zijn concurrerend, zodat kiezen voor ons de juiste keuze is. In de regio hebben wij een goede reputatie opgebouwd door het leveren van kwaliteit en uitstekende service. Voor zendingen die vertrouwelijke documenten of breekbare artikelen bevatten nemen wij de juiste voorzorgen. Onze chauffeurs zijn goed bekend met het wegennet, waardoor wij over het algemeen vertragingen weten te vermijden. Hierdoor kunnen wij op een verantwoorde manier, maar toch snel uw goederen van A naar B vervoeren.

Stelt u zich voor dat u een zakenman bent en bij een relatie uw telefoon of documenten bent vergeten, dan wilt u zo snel mogelijk door naar de volgende klant. Een telefoontje naar ons is voldoende om ons direct op weg te sturen. U kunt uw beroep naar behoren uitoefenen en wij nemen u alle zorgen uit handen. Wij halen de voorwerpen op op locatie en leveren deze af op een afgesproken plaats. Dat is onder andere de grote kracht van Holwerda koeriers. Snelle service en ontzorgen.
© {jaar} {powerinternet} {hosting}